fbpx

FIXMAT SOUND 2.1. SD – PROFESSIONELLT GOLVUNDERLÄGG

Genom att behålla rätt proportion mellan underläggets tjocklek och vikt har barlinek lyckats skapa en miljövänlig produkt som på ett optimalt sätt uppfyller alla branschkrav.

FixMat SOUND 2.1 SD underlägg är avsett för flerskiktsgolv av trä men kan med fördel appliceras även under laminatgolv med klicksystem (underlägget uppfyller EPLF-föreningens stränga krav).

Underlägget har ett brett användningsområde och har följande egenskaper:

  • Förbättrar ljudisoleringsegenskaper – effektiv ljuddämpning och -absorption.
  • Har utmärk värmeledningsförmåga, vilket bidrar till lägre värmekostnader.
  • Tål stora belastningar och lämpar sig därmed utmärkt för utrymmen med hög gångtrafik och gör att golvet håller längre.
  • Är integrerat med metalliserad ångspärrsfolie (efter att det tejpats ihop) – förhindrar att restfukten från underlaget tränger igenom.

Golvmattan med måtten: 7,5 x 1 m finns tillgänglig i rullar med en yta på 7,5 m2 på grund av sin stora vikt på ca 1,85kg/m2.
Då underlägget är tungt rullar det inte ihop sig och har förmågan att anpassa sig efter underlaget. Den rullas ut och läggs ut problemfritt tack vare en lämplig upprullningsriktning på rullen. Detta är ett perfekt format som minimerar avfallsmängden underlättar uträkning av nödvändig produktmängd för varje rum.

Broschyr (ladda ned)