fbpx

GOLV I PARIS-STIL – NYHETER FRÅN BARLINEK

Barlinek utökar sitt erbjudande med nya trägolv. Denna gång gäller det golv som läggs i chevron mönster som kallas också för fransk fiskben. På så sätt möter Europas största tillverkare de senaste trenderna och kundernas förväntningar. Denna produkt är dessutom en komplettering till kollektionen Klassisk fiskbensparkett som redan finns ute på marknaden och åtnjuter stor popularitet.

Fransk fiskben är ett golv bestående av brädor som kapas i 45º vinkel, vilket garanterar ett exklusivt och stiligt utseende. Denna typ av golv förlänar rummet en elegant karaktär. Precis som andra trägolv ser det naturligt ut, kännetecknas av en tidlös charm och utstrålar hemtrevlig stämning. Barlinek erbjuder fem ekgolv i olika typer ytbehandling: Ek Caramel, Ek Trivor, Ek Serene, Ek Mainland och Ek Raisins. Brädkanter framhävs med fyrsidig mikrofas som ger golvet en ädel karaktär.

Barlineks nya golv som läggs i chevron mönster har ett klassiskt not- och fjädersystem. Produkterna är antiallergiska. Deras konstruktion består av tre lager trä (precis som ett vanligt parkettgolv) vilket hjälper att motverka träets naturliga rörelser som uppstår på grund av temperatur- och luftfuktighetsvariationer. En ytterligare fördel med dessa golv är att de kan läggas på elektriska och vattenburna golvvärmesystem. Precis som andra golv från Barlinek kan dessa golv renoveras om det uppstår några skador.