fbpx

Barlinek plank på Zieta Studio montern under Salone del Mobile.Milano 2024

Salone del Mobile 2024 återvänder som en stjärna i designkalendern: den internationella designindustrins ledande evenemang kommer att äga rum mellan den 16 och 21 april på utställningsområdet Rho Fiera i Milano. Barlinek blir Oskar Zieta’s utställningspartner. Barlinek golv ger en solid grund för att presentera premiärerna av den kända designern under den italienska designveckan.

Mässan, som grundades 1961, kan vara stolt över ett brett utbud av inredningsprodukter, som utmärker sig genom sitt uttrycksfulla kraft. Den senaste utgåvan lockade över 300 000 besökare från 181 länder runt om i världen. Här presenteras prototyper och innovationer inom inredning, hemutrymmen och livsstil. Sovrum, vardagsrum och matplatser, utrymmen med skåp, stoppade möbler, bord och stolar utgör en scen som visar hur vårt sätt att leva förändras och därmed vårt liv och möblering av hemmet.

Ljus, ultralätt och hållbar utveckling

I år kommer Zieta Studio att presentera sig själva under 62:a upplagan av Salone del Mobile.Milano i ett helt nytt ljus – bokstavligt talat. De senaste Zieta-objekten kommer att visas i sina ännu ljusare, ännu lättare och ännu mer hållbara versioner. Det kommer inte att saknas dekorativa accenter från den ständigt expanderande Zieta-vasasamling. Det kommer också att finnas nyheter inom konsolbord, som hyllar estetik, funktionalitet och dagliga vanor. Bakgrunden till alla dessa händelser kommer att vara Barlinek askparkett Milkshake, vars vackra mjölkaktiga färg kommer att komplettera monterns estetik och kommer att vara en naturlig bas för de presenterade nyheterna. Vi ses snart – monter E37, hall 14.