fbpx

Barlinek på BAU-mässan 2019

Den 14 januari börjar BAU-världsmässan för arkitektur, byggmaterial och byggsystem i München. Barlinek, en ledande tillverkare av parkettgolv, kommer än en gång att delta i detta evenemang som gästas av de största företagen inom branschen.

I 19 hallar med en total utställningsyta på 200 000 m2 kommer vi att få se innovativa lösningar inom kommersiellt och bostadsbyggande, såväl som inredning av nya byggnader samt renovering och modernisering.

Vår monter på mässan BAU 2019 kommer att förena mysig stämning, naturliga material och de senaste trenderna inom design. Även den här gången har vår monter designats av Szymon Hanczar (Hanczar Studio). De montrar som han designat tidigare har varit otroligt populära bland våra besökare.

Vi kommer att presentera hela vårt erbjudande: kollektionen Senses som består av breda enstaviga golvbrädor (207 x 2200 mm) och som har tagits fram av vinnarna i vår designtävling ”Kreacje z Natury” (Naturinspirerad design), den färgade kollektionen Tastes of Life och vårt katalogerbjudande: Pure, Life och Decor samt våra nyheter, bland annat serien Pure Classico Line, dvs. klassisk fiskbensparkett i sex olika färgvarianter och golv i en ny breddvariant: 155mm.

 

Vad: BAU-mässan

Var: München, Tyskland (se på kartan)

När: 14-19.01.2019 

Barlineks monter: Hall A6, monter: 322