fbpx

Barlineks monter bland de mest besökta på den största branschmässan i Nordamerika – TISE 2018

USA är ytterligare ett land där Barlinek har presenterat sitt sortiment av trägolv och ett tillfälle för detta blev den största branschmässan i Nordamerika – The International Surface Event (TISE) i Las Vegas som ägde rum 30 januari – 1 februari 2018.

Årets TISE-mässa var en rekordmässig yta på 420 000 m2 och slog även rekord i antal utställare – 800 utställare från 100 länder. Bland dem dök Barlinek upp för första gången för att presentera sina produkter: kollektionerna SENSES och Tastes of Life samt katalogartiklar och sockellister. Barlinek presenterade också sina nya produkter: 155 mm bred ek plank och klassisk fiskbensparkett.

 

Den moderna, men ändå enkla och estetiska designen hos Barlineks monter fångade uppmärksamheten från långt håll. Många kunder uppmärksammade den nordiska stilen att arrangera utställningsutrymmet, vilket gjorde Barlineks monter till en av de mest besökta montrarna under alla mässdagar. Hela utställningshallen kallades av arrangörerna det bästa showroomet som besöktes av många designers och arkitekter. Det var just de som uppskattade de ljusa färgerna i kollektionen Senses och de mer varierande färgerna i kollektionen Tastes of life. Men det var den nya produkten i Barlineks sortiment – dvs. klassisk fiskbensparkett som utan tvekan var en riktig topprodukt bland besökare från olika delar av världen, bl.a. Kanada, Australien och Mexiko.